Kosár

Ahogy sok mindenkit úgy minket is megviselt a bezártság, engem személy szerint a pörgős élet utáni  8órás irodai munka, asztal mögött ülés, tunyulás…

Az elmúlt időszak mindenki számára megterhelő volt, kinek így, kinek úgy. Én személy szerint közel 15kg-t kaptam fel magamra, edzettségi állapotom a béka segge alá süllyedt és ezen próbálok meg változtatni, mert érzem és tudom, hogy ez így nem jó. Senkinek sem. A környezetem is érzi, hogy feszültebb vagyok és nem érzem magam jól a bőrömben, mondhatni nem én vagyok. 8óra iroda után egyszerűen se kedvem, se energiám már elmenni edzeni vagy épp jógázni, pedig pont, hogy ilyenkor kéne csak igazán. De baromi nehéz. EZEN kezdtem el változtatni. Gyorsan! Sürgősen!

Huhhh nehéz is erről írni, lényeg a lényeg. Elsőkörben futni és bringázni kezdtem el. Majd erre jött a funkci edzések és a legvégén a jóga. (Itt is fontos a fokozatosság elve). Szeretném nektek bemutatni, ezekben a kis VlOG-okban, hogy kisgyerek, kutyák, munka és vállalkozás mellett igen is lehet edzeni és eredményeket elérni. Ilyen ez a rész is, amelyben életemben először tekerek ekkorát, és még Fanni is csatlakozott másodjára!!!
Visegrádra letekreni aputesttel? IGEN, LEHETSÉGES!!!! Figyeld 😉

Köszönöm, hogy megnézted és elolvastad!
Ölelés Nektek, ne punnyadjatok!! Ez nagyon fontos!

Szólj hozzá

Írj üzenetet!